Kees Kleijberg Vers 5

Locatie:

Wateringen

Installatie:

Airconditioning om te verwarmen en koelen

Challenge accepted.

Vereniging Vers 5 besloot na jaren plezier te hebben gehad van de oude installatie, dat het tijd werd om deze te vervangen. Zij waren geïnteresseerd in nieuwe energiezuinige warmtepompen. Met de huidige techniek is het mogelijk om behalve voor het koelen, de installatie ook te gebruiken voor het verwarmen van de winkel.

01

Adding smartness.

Door te werken met materialen en fabricages waar wij als Verkade Klimaat bekend mee zijn, zijn alle componenten perfect op elkaar afgestemd. Zo blijft de installatie overzichtelijk en kunnen we de bedrijfszekerheid garanderen.

02

We keep it real.

De installatie werd succesvol geïnstalleerd. Tijdens de werkzaamheden kwamen we erachter dat het beter was de werkzaamheden in de nacht uit te voeren. In overleg met de klant is besloten dit door te zetten. Op deze manier hebben de klanten geen overlast ervaren. Ook de versproducten hebben hierdoor geen hinder ervaren, waardoor alles in de schappen kon blijven liggen.

03

Done.

Na de installatie van de energiezuinige warmtepompen hebben wij direct een onderhoudscontract aangeboden. Door jaarlijks onderhoud verkleinen wij de kans op storingen en blijft de klant het hoogste rendement uit zijn installaties behouden. Vereniging Vers 5 kan nu weer jaren plezier hebben van haar installatie.

04