This is how we do it.

Voor moeilijke vragen lopen wij niet weg. Met slimme techniek bieden we échte oplossingen.

Don’t be average

Gemiddeld, daar doen we het niet voor. We zijn klimaatwinnaars. Mondje dicht, aanpakken, en in één rechte lijn op ons doel af. Zo werken we het liefst. We zoeken simpelweg naar de allerbeste en meest solide klimaatoplossing, hoe complex die ook mag klinken. Want we zijn vakidioten met lef. En een tikje eigenwijs. Té ingewikkeld, bestaat voor ons namelijk niet. Té simpel ook niet trouwens. Geen project is ons te groot, te klein of te gemiddeld.

Done in
4 steps.

01

01 Challenge accepted

We zijn niet vies van een beetje uitdaging.  Op het moment dat we ‘m aangaan, weten we wat u wilt en hoe wij dat voor elkaar kunnen krijgen. Vanaf nu zitten wij er bovenop om ervoor te zorgen dat we de klus gaan klaren. Als we met een project starten, hebben we een gezamenlijk doel. Graag lopen we de benen onder ons achterste vandaan. We proberen alle koppen dezelfde kant op te krijgen en open te blijven communiceren.

02

02 Adding smartness

Van een mooi staaltje innovatie, loopt het water ons in de mond. We werken alleen met leveranciers van wie de onderdelen zich al door dik en dun bewezen hebben. Wanneer iemand zegt ‘dat kan niet’, zijn wij op z’n meest eigenwijs. En op ons best. Want in plaats van dat we op zo’n moment met de staart tussen de benen verdwijnen, gaan we juist nog harder zoeken naar een snuggere oplossing. Daarbij gaan we niet over het randje, maar houden we strikt voor ogen wat voor onze klant het beste werkt. Door slimme techniek bieden we echte oplossingen.

 

03

 03 We keep it real

Zo’n slimme oplossing, moet natuurlijk wel precies passen bij wat onze klant nu eigenlijk hoopt te bereiken. Dus laten we het in ons denken en doen maar even reëel houden. Solide en bestendig, daar gaan we voor. Met altijd voor ogen wat voor onze klant het beste werkt.  Zo besparen onze oplossingen kosten en bakken energie. Als klimaatwinnaars hebben we een naam hoog te houden.

04

04 Done

Onze definitie van succes is allesbehalve hogere wiskunde. Wanneer alle betrokken partijen tevreden zijn, zijn we succesvol. Zo simpel is het eigenlijk. We vinden het zelf fijn om goed behandeld te worden en we vinden het niet meer dan logisch dat dit andersom ook geldt. Aan service die we bieden, stellen we zeer hoge eisen. We blijven maar al te graag nauw betrokken bij een systeem dat we hebben mogen maken. Ook nadat we een prachtige installatie hebben afgeleverd, zorgen we ervoor dat hij in topconditie blijft. Op die manier blijft een geklaarde klus onze beste reclame.

 

For us, this is real success

We zijn razend trots op allerlei projecten waarmee ook onze klanten flink in de nopjes zijn. Inmiddels draaien overal ter wereld bijzondere afgeronde klimaatsystemen. Die succesverhalen delen we graag. Hoor en zie hier waarom anderen met ons echt succes boekten.

Accept the challenge, join the team

Ben je iemand die niet alleen op het werk met zijn vak bezig is? Iemand die wil blijven leren? Dan zou je best eens bij ons kunnen passen. Voor mensen die zich thuis voelen in een team van hard werkende vakidioten staat de deur bij ons altijd wagenwijd open.