Welkom op de website van Verkade Klimaat
Webshop
 
Bedrijfsprofiel

Een installateur die al acht decennia thuis is in het klimaat

De start is niet meer te vergelijken met het bedrijf van nu. Als Martinus Verkade in 1933 begint in een schuurtje, legt hij zonder dat hij het weet de basis voor een bedrijf dat nu in het Westland en ver daarbuiten een grote reputatie heeft op het gebied van klimaatinstallaties.

Vooral de afgelopen jaren is het hard gegaan met Verkade Klimaat, in nauwe samenwerking met zusterbedrijf
Verkade Industrie. Activiteiten werden gespreid over de tuinbouwsector, de utiliteitsbouw en de particuliere markt. En met de toenemende aandacht voor comfort en energiebesparing groeide ook het aanbod klimaatoplossingen.

Wat Verkade Klimaat door alle jaren heen heeft getypeerd is de vernieuwende aanpak - in combinatie met een dienstverlening waarin de betrouwbaarheid van de techniek voorop stond. Installaties voldoen aan de gangbare normen, de advisering aan cliënten is objectief. En: het bedrijf gaat ver in de realisatie van het ideale klimaat. Niet zelden gaat het om een complex samenspel van factoren. Daar komen de bijna acht decennia ervaring van Verkade Klimaat om de hoek kijken. Alle expertise is in eigen huis, zodat Verkade Klimaat de kwaliteiten van diverse systemen goed kan beoordelen. Met als resultaat een optimaal rendement van uw installatie.